Edabali "Danışık Gecesi"Ne Katıldı - Son Dakika
Yerel

Edabali "Danışık Gecesi"Ne Katıldı

Edabali "Danışık Gecesi"Ne Katıldı

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, DAĞ-DER tarafından düzenlenen ‘Danışık Gecesi’ne katıldı.

12.03.2014 12:25

AK Parti Yıldırım Belediye Başkan adayı İsmail Hakkı Edebali, DAĞ-DER tarafından düzenlenen 'Danışık Gecesi'ne katıldı.

Orhaneli-Keles-Büyükorhan- Harmancık ve Osmangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) tarafından düzenlenen 'Danışık Gecesi'ne katılan Yıldırım Belediye Başkan adayı ve İnşaat Mühendisi İsmail Hakkı Edebali'ye AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyesi adayı Ramazan Torun eşlik etti.

Dernek üyelerinin büyük ilgi gösterdiği gecede konuşan DAĞ-DER Genel Başkanı Mustafa Bay, Orhaneli Karesi köyü doğumlu Ramazan Torun'un DAĞ-DER'in ve bölge insanının Yıldırım'daki temsilcisi olacağına inandığını belirtti. Bay, "İsmail Hakkı Edebali'yi de geçmişten bu yana tanır ve biliriz. Kimliği ve kişiliği ile bizler tarafından her zaman takdir gören bir duruşu vardır. Yöremizden bir kardeşimizi belediye meclis üyesi adayı yapmışlar. Sayın Edebali'nin bu yarışa çıkarken söylediği, kapılar ardına kadar açık olacak sözünün tutulacağına inanıyoruz. Çünkü başkan adayı Edebalai sözünün eridir. Belediye meclis üyesi adayı Torun da bölgemizden birisi" dedi.

İsmail Hakkı Edebali ise, DAĞ-DER Başkanı Bay ile üyelere teşekkür etti. Edebali,Yıldırım'ı yeni dönemde ayağa kaldırmak için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Seçimlerde Yıldırımlıların teveccühü bizden yana olursa yönetim anlayışımızı ve projelerimizi söylemde bırakmayıp uygulamaya geçireceğiz. Hükümetimizin, bakanlıklarımızın, Büyükşehir Belediyesi'nin gücünü da arkamıza alıp, sizlerle beraber Yıldırım'ın diriliş dönemini başlatacağız. Bizim en önemli gücümüz insanımızdır. Yapacağımız bütün projelerde Yıldırımlı mutlaka söz sahibi olacaktır. Her adım önce ilçe sakinlerine danışılacak, tartışılacak ve öyle atılacaktır. Bizim hedefimiz Yıldırım'ı 2023'e ve 2071'e hazırlamaktır. Öncelikli hedefimiz gençler ve kadınlar olacak" dedi.

DAĞ-DER'in Bursa'nın en önemli sivil toplum kuruluşları arasında olduğunu söyleyen Edebali ve AK Partililer, gecenin sonunda çalan ezgilerle oynadı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edabali 'Danışık Gecesi'Ne Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement