Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Edirne'den Kısa Kısa

Edirne Bahçeşehir Okul Müdürü Boztürk: "Yarıyıl tatiline giren öğrenciler bol bol kitap okuyup, dinlensin"

24.01.2015 11:24

Edirne Bahçeşehir Okul Müdürü Mahmut Boztürk, yarıyıl tatiline giren öğrencilere bol bol kitap okuyup dinlenme önerisinde bulundu.

Boztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarıyıl tatilinin öğrencilerin dinlenmesi için bir fırsat olduğunu söyledi.

Çocukların vaktini anne ve babasıyla geçirmesinin doğru olacağını aktaran Boztürk, "Eğitimde öğrenci kadar öğretmen ve veli de önemlidir. Çocuklar tatillerini ailesiyle sevdikleriyle birlikte kendilerini fazla yormadan dinlenerek geçirsinler. Bu arada birinci dönemin genel bir değerlendirmesini de yapsınlar. Eksik yönleri varsa bu konularda biraz çalışsınlar. Yarıyıl tatiline giren öğrenciler bol bol kitap okuyup, dinlensin" diye konuştu.

-Muhtarlara dayanışma yemeği

Havsa ilçesinde ve köylerinde görev yapan muhtarlar dayanışma yemeğinde bir araya geldi.

Havsa Kaymakam Alparslan Kılıç, yemekte yaptığı konuşmada, tüm muhtarların vatandaşa hizmet için görev yaptığını söyledi.

Muhtarların birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini dile getiren Kılıç, "Görev yaptığımız süre içerisinde elimizden geldiği kadar insanlarımıza, köylerimize ve ilçemize hizmet edeceğiz. Bu da büyük bir nimettir. İnsanlara hizmet etmek herkese nasip olan bir şey değil. Bunu bir fırsat olarak değerlendirerek elimizden geldiği kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement