Edirne Gönüllüleri, Milli Eğitim Müdürü Özcan ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Edirne Gönüllüleri, Milli Eğitim Müdürü Özcan ile Bir Araya Geldi

Edirne Gönüllüleri, Milli Eğitim Müdürü Özcan ile Bir Araya Geldi

Edirne Gönüllüleri Yaz Okulu Öğrencileri, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile bir araya geldi.

26.08.2013 19:19

Edirne Gönüllüleri Yaz Okulu Öğrencileri, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile bir araya geldi.

Polis Parkı'nda yaz okulu öğrencileriyle sohbet eden Özcan, yaptığı açıklamada, Edirne Gönüllüleri projesinin gecikmiş ancak yerinde bir proje olduğunu söyledi.

Projenin etkili olacağına inandığını belirten Özcan, şöyle konuştu:

"Özellikle gençlerimizin önünün açılması ve onlara bir vizyon kazandırılması, onların sosyal girişimcilik yönünün ön plana çıkarılması noktasında harikulade bir iş yaptıklarını düşünüyorum. İstanbul'da köklü bir üniversite olan Bilgi Üniversitesi ile bu çalışmayı yapmalarını bir eğitimci olarak ben yerinde ve doğru buluyorum. Biz müdürlük olarak ve ben kendimi bu konularda Edirne Gönüllüsü olarak ifade ediyorum. Aslen Trabzonlu'yum. Bizde bir slogan vardır 'Bize her yer Trabzon' diye ancak ben Edirne'ye geldiğimden beri 'Bize her yer Edirne' diyorum."

Edirne Gönüllüleri öncülerinden Tuna Bekleviç de gençlerin zaman zaman kamu müdürleri ile bir araya gelerek onların tecrübelerin paylaşacağını söyledi.

Gençlerin sadece kapalı alanlarda çalışmadığını, açık alanları ve vatandaşların yoğun olduğu mekanlarda da incelemelerde bulunduğunu belirten Bekleviç, belirledikleri her konunun yerinde tespit edilerek öğrenildiğini kaydetti. - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Edirne Gönüllüleri, Milli Eğitim Müdürü Özcan ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement