Efe Özüne Önem Verecek - Son Dakika
Yerel

Efe Özüne Önem Verecek

Efe Özüne Önem Verecek

Spor Toto 2.Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün Başkanı Süha Bayırlı, alt yapıya önem verdiklerini belirterek altyapı takımları için İlhami Ortekin,ve Hüseyin Aksu tesislerinde bulunan sahaların harekete geçirileceğini söyledi.

29.06.2013 18:14

Spor Toto 2. Lig takımlarından Aydınspor 1923'ün Başkanı Süha Bayırlı, alt yapıya önem verdiklerini belirterek altyapı takımları için İlhami Ortekin,ve Hüseyin Aksu tesislerinde bulunan sahaların harekete geçirileceğini söyledi.

Bayırlı yaptığı açıklamada her yıl bir oyuncuyu üst yapıya taşımak istediklerini ifade ederken, "Altyapıyı beş yıllık süreçle düşünüyoruz. İlk beş yılda verim alamazsak, kendimizi sorgulayacağız. Teknik direktörümüz Hüsnü Özkara, altyapıya önem verdiğini daha önce vurgulamıştı. Kampa genç oyuncularımızı da götüreceğiz. 5 yıl sonunda 6-7 oyuncuyu üst yapıya taşımak istiyoruz. Her yıl bir oyuncuyu üst yapıya alabilirsek başarılı oluruz. Altyapı kalecilerimizden en az biri de A takımın antrenmanlarına çıkacak ve A takımın kaleci antrenörüyle çalışacak" dedi.

Kendilerinin sunacağı imkanların yanında altyapı oyuncularının da kendilerini geliştirmesi gerektiğine vurgu yapan Bayırlı, "Futbolcular hem mental hem de fiziksel anlamda kesinlikle gelişimini sürdürmeli. Altyapımız için İlhami Ortekin tesislerini yapacağız. Ayrıca Hüseyin Aksu tesislerinde de çalışma imkanı bulacaklar. Sahaları düzeltiyoruz. Ayrıca kulüp tesislerinin de önünde altyapımız çalışabilecek. Bu sahayı halkımız da yürüyüş için kullanıyor. Çalışma saatlerimizi onların yürüyüş yaptıkları saate göre düzenleyeceğiz"diye konuştu.

DIŞARIYA OYUNCU VERMEDEN ÖNCE BİZLE DE İLETİŞİM KURULABİLİR

Aydın takımlarının dışarıya oyuncu vermesini de yorumlayan Bayırlı şunları söyledi: "Aydın'ın profesyonel kulübü biziz. Diğer amatör kulüpler, yetenekli oyuncularını Aydın dışına vermeden önce bizle iletişime geçebilir. İstedikleri herhangi bir maliyet varsa oturur konuşur ve maliyet sağlarız. Aydınlı oyuncuların Altınordu, Bucaspor gibi takımlara gitmesinden önce Aydınspor 1923'e hizmet etmesini sağlamanın Aydın futboluna ve Aydınspor 1923'e yararı olur" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efe Özüne Önem Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement