Eğitimcilerden Tso'ya "Hayırlı Olsun" Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Eğitimcilerden Tso'ya "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Eğitimcilerden Tso\'ya "Hayırlı Olsun" Ziyareti

Salihli Ticaret Meslek Lisesi ve Kudret Demir Ortaokulu idarecileri, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimine tebrik ziyaretlerinde bulundu.

09.07.2013 17:18

Salihli Ticaret Meslek Lisesi ve Kudret Demir Ortaokulu idarecileri, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası'nın yeni yönetimine tebrik ziyaretlerinde bulundu.

Salihli TSO'nun yeni yönetimine, ilçedeki okulların yöneticileri de tebrik ziyaretlerinde bulunuyor. Salihli Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Avşar, Okul Aile Birliği ve Mezunlar Derneği'nin temsilcileriyle birlikte Ticaret ve Sanayi Odası'na gelerek, tebriklerini ve başarı dileklerini iletti.

Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, eğitime büyük önem verdiklerini belirttiği konuşmasında, yıllarca okul aile birliklerinde görev aldıklarını ve okulların sorunlarını ve imkansızlıklarını yakından bildiklerini ifade etti. Kendisinin de Salihli Ticaret Meslek Lisesi mezunu olduğunu vurgulayan Yüksel, "Okullarla işbirliği içinde olarak, eğitimi destekleyeceğiz. Salihli'de 36 okul var. Köyleri de düşünürsek, ulaşmamız gereken yelpaze oldukça geniş. Olanaklarımız doğrultusunda katkıya hazırız" dedi.

Salihli Ticaret Meslek Lisesi Müdürü Avşar, okul olarak öğretmen sıkıntısı çekmediklerine, fakat bina açısından eksiklikleri bulunduğuna dikkat çektiği konuşmasında, "Mezun olan her öğrencimiz iş bulabilecek durumda. Bizim mezunlarımız doğrudan hizmet sektörüne kanalize olur ki, bunlar da Ticaret ve Sanayi Odası ile direkt ilişkili işyerleridir. Salihli'nin ihtiyaçları doğrultusunda otelcilik bölümü de açmak istiyoruz." şeklinde bilgiler verdi.

Salihli TSO'nun yeni yönetimini ziyaret eden okullar arasında Kudret Demir Ortaokulu da yer aldı. Müdür Süleyman Çüçen ile Müdür Yardımcısı Hüseyin Kozak, yaptıkları ziyarette yeni yönetime ve meclis üyelerine başarılı bir hizmet dönemi temennisinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eğitimcilerden Tso'ya 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement