Son dakika yerel: Tekirdağ'da huzur ve güven operasyonu - Son Dakika
Yerel

Son dakika yerel: Tekirdağ'da huzur ve güven operasyonu

Son dakika haberlerine göre Tekirdağ'da huzur ve güven operasyonu Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde akşam saatlerinde başlayan huzur ve güven operasyonu gece 02.00 sıralarına kadar sürdü.

22.08.2021 14:02  Güncelleme: 14:51

Tekirdağ'da huzur ve güven operasyonu

TEKİRDAĞ - Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde akşam saatlerinde başlayan huzur ve güven operasyonu gece 02.00 sıralarına kadar sürdü.

Muratlı ilçesinde vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde genel asayişin, kamu düzeninin ve huzur-güven ortamının sağlanması ile suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla gerçekleştirilen huzur-güven operasyonu, tam başarı ile noktalandı.

Denetimlerde bazı umuma açık iş yerleri denetlendi. Şüpheli şahısların GBT sorgusu yapıldı. Trafikteki araçlar ve sürücülerin belgeleri kontrol edildi. Eksikleri bulunan araçlara idari işlem yapıldı. Bazı araçlar ise arandı.

Muratlı İlçe Emniyet Müdür V. Abdulkadir Ertuğ'un bizzat yönettiği denetimlere Tekirdağ İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Atabek de katıldı.

Öte yandan, uygulamaya giren vatandaşlar ise, ilçenin güvenliği ve huzuru için bu tür uygulamaların faydalı olduğunu söylediler.

Son dakika yerel: Tekirdağ\'da huzur ve güven operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Son dakika yerel: Tekirdağ'da huzur ve güven operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement