Engelli Bireyler Piyano Öğreniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Engelli Bireyler Piyano Öğreniyor

Engelli Bireyler Piyano Öğreniyor
13.11.2015 11:20

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla başlatılan piyona kursu sayesinde engelli bireyler piyona çalmayı öğreniyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla başlatılan piyona kursu sayesinde engelli bireyler piyona çalmayı öğreniyor.

Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki Hanımeli Kültür Merkezi'nde açılan piyona kursuna ilk etapta 24 kişi katılıyor. 2 'şerli gruplar halinde Pazartesi 09.00-15.00, Cumartesi günü de 09.00-17.00 saatleri arasındaki kursun öğretmenliğini Güzel Sanatlar Fakültesi Piyano Bölümünden Ceren Yılmaz yapıyor. Kursun Mayıs ayı sonuna kadar devam edeceğini söyleyen yetkililer, "Okul başarısında artış, karakter gelişimine katkı, özgüven, hafızayı kuvvetlendirme gibi pozitif etkisi olan piyano kursunun engelli çocuklar üzerinde de pozitif etki sağlayacağına inanıyoruz. Kursa katılan çocukların azim ve sevinci her şeye değer" dediler.

Kursa giden engelli çocukların aileleri ise yaptıkları açıklamada, "Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Her zaman bizlerin yanında, bize destek oluyor" ifadelerini kullandılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engelli Bireyler Piyano Öğreniyor - Son Dakika


Advertisement