AK Partili Ensarioğlu Çermik'te Barışa Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

AK Partili Ensarioğlu Çermik'te Barışa Destek İstedi

AK Partili Ensarioğlu Çermik\'te Barışa Destek İstedi

AK Parti'ye katılan Salim Ensarioğlu, partisinin Çermik seçim bürosunu ziyaret ederek, vatandaşlardan çözüm süreci ve istikrar için destek istedi.

04.03.2014 19:59  Güncelleme: 20:52

AK Parti'ye katılan eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, partisinin Çermik seçim bürosunu ziyaret ederek, Belediye Başkan Adayı Mehmet Akdağ'a destek verip, vatandaşlardan çözüm süreci ve istikrar için destek istedi.

İlçe girişinde AK Parti Çermik İlçe Belediye Başkan adayı Mehmet Akdağ, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kara, İl Genel Meclis Üyesi Şehmus Karamehmetoğlu ve kalabalık bir partili gurup tarafından coşkuyla karşılanan Salim Ensarioğlu, AK Parti seçim bürosunu ziyaret etti. Burada partililerle bir araya gelen Ensarioğlu, AK Parti için destek istedi. Daha sonra AK Parti Çermik Belediye Başkan adayı Mehmet Akdağ ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşları'nı ziyaret eden eski Devlet Bakanı Salim Ensarioğlu, ilçedeki gazetelerin sahipleri ile de bir süre görüştü. Çermik Kaplıca Gazetesi sahibi Hacı Güneş'i ziyaret eden Ensarioğlu seçim değerlendirmesinde bulundu. Ensarioğlu, "Sayın Başbakan ile yaptığımız görüşme neticesinde barış süreci ile bölgedeki siyasi ve ekonomik sıkıntıların giderilmesi için AK Parti'nin bir şans olduğunu düşünerek AK Parti'ye katıldım. Bu sorunun silahla, savaşla çözülemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Bu savaştan yıllarca hepimiz çok kötü etkilendik. İşkenceler yaşadık, göçler yaşadık, cezaevlerine girdik, ölümler yaşadık. Bugün Sayın Başbakan'ın bu cesur adımlarını destekliyorum. Türk'üyle, Kürd'üyle kardeşiz" dedi.

Son zamanlarda yaşanan siyasi gelişmeleri de değerlendiren Ensarioğlu, "Ülkemizdeki siyasi, ekonomik istikrarın devamı ve çözüm sürecinin selameti için Sayın Başbakan'a, AK Parti'ye destek vermemiz gerekiyor. Bizleri seven, destekleyen hemşerilerimizi ve dostlarımızı barışa katkı sunmak için AK Parti'ye destek vermeye çağırıyorum" diye konuştu.

Eski Devlet Bakanı Ensarioğlu ve beraberindekiler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Abdurrahman Kazan'ı da ziyaret ettikten sonra Çermik'ten ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Ensarioğlu Çermik'te Barışa Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement