Erenler'de Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Erenler'de Yol Yapım Çalışmaları

Erenler\'de Yol Yapım Çalışmaları

Belediye Başkanı Öztürk: "Bugüne kadar hiç olmamış tarihi bir rekorla 2013 yılı içinde yaklaşık 53 bin tonun üzerinde asfalt çalışması gerçekleştirdik"

14.11.2013 16:50

Erenler Belediye Başkanı Cahit Öztürk, yıl boyunca 53 bin tonun üzerinde asfalt çalışması yaptıklarını, bunun tarihi bir rekor olduğunu söyledi.

İlçede yürütülen yol yapım çalışmalarını inceleyen Öztürk, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile vatandaşların yüksek standartlarda hayatlarını sürdürebilmeleri için yol yapım çalışmalarına önem verdiklerini anlattı.

Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Sultan Selim caddelerinde 2 yeni duble yolun hayata geçirilmesi için çalıştıklarına işaret eden Öztürk, bin 750 metre uzunluğundaki yol sayesinde trafik akışının büyük ölçüde rahatlayacağını dile getirdi.

Öztürk, yol yapım çalışmalarının değerinin 20 milyon lira civarında olduğuna dikkati çekerek, "Tamamlanan yollarda asfaltlamanın bitirilmesiyle bölgemiz ilgi odağı haline geldi. Ekiplerimiz, bölgede çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar bölgede açtığımız ve dolgusunu yaptığımız yolların alt yapısına, üst yapısına Erenler Belediyesi olarak 20 milyon liranın üzerinde bir yatırım gerçekleştirdik" diye konuştu.

Asfaltlama çalışmalarında rekor kırdıklarını vurgulayan Öztürk, "2013 boyunca asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdik. Bugüne kadar hiç olmamış tarihi bir rekorla 2013 yılı içinde yaklaşık 53 bin tonun üzerinde asfalt çalışması gerçekleştirdik. Erenler'de çok ciddi miktarda yeni yol açmış ve yollarımızı asfaltlamış olacağız. İlçe halkımızın ferah rahat ve huzurlu bir ortamda yaşaması için asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erenler'de Yol Yapım Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement