Yüksel: Yol Sorunlarını Çözeceğiz - Son Dakika
Yerel

Yüksel: Yol Sorunlarını Çözeceğiz

Yüksel: Yol Sorunlarını Çözeceğiz

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Ergene Belediyesi olarak, ilçemiz genelinde yaşanan yol sorunun çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

20.08.2014 18:27  Güncelleme: 10:07

Başkan Yüksel, Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yol bakım ve onarım çalışmalarının ilçe genelinde yapılan program dahilinde devam ettiğini belirterek, kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalar sonrasında ilçedeki yol sorununun ortadan kalkacağını söyledi.

Yeşiltepe ve Sağlık Mahallesi'nden başlayan yol onarım ve bakım çalışmalarının, Vakıflar Mahallesi'nde de devam ettiğini ifade eden Yüksel, "Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış koşulları nedeniyle bozulan muhtelif noktaları belirleyip asfalt ve yama onarım çalışmaları devam edecek" diye konuştu.

Çalışmalar neticelendiğinde daha iyi yollara sahip olunacağını belirten Yüksel şunları kaydetti:

"İlçemizin birçok bölgesinde altyapı ve yol sorunu var. Bunları, seçildiğimiz günden itibaren inceliyor ve analiz ediyoruz. Şimdi, imkanlarımız dahlinde çalışmalara başladık. Bazı mahallelerimizde yol yapım çalışmalarımız var. Yapılan tespitler sonucunda diğer mahallelerde de çalışmalarımız devam edecek. Ergene Belediyesi olarak ilçemiz genelinde yaşanan yol sorunun çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksel: Yol Sorunlarını Çözeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement