Ertürk'ten Yıldırım'a Yanıt - Son Dakika
Yerel

Ertürk'ten Yıldırım'a Yanıt

Ertürk\'ten Yıldırım\'a Yanıt

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Ertürk, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım’ın “İzmit Belediyesi imar ve ruhsat konusunda usulsüzlük yapıyor” iddialarına yanıt verdi.

26.02.2014 15:14

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Filiz Ertürk, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım'ın "İzmit Belediyesi imar ve ruhsat konusunda usulsüzlük yapıyor" iddialarına yanıt verdi.

İzmit Belediyesi'nin tüm uygulamalarının yasal ve yönetmeliklere uygun yapıldığını ifade eden Ertürk, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"İzmit Belediyesi tarafından verilen tüm ruhsatlar yasa, yönetmelik, imar planı ve plan notlarına tamamen uygundur. Söz konusu ruhsat MİA Projesi kapsamında bulunmakta olup, yapılan binaya ait ruhsat MİA planları, plan notları, ilgili kanun ve yönetmeliklere uygun olarak düzenlenmiştir. Yapılan işlemlerde usulsüzlük söz konusu dahi olamaz. Sayın Yıldırım yaklaşan seçimler nedeniyle siyasi bir takım hedeflerle bu açıklamaları yaparak İzmit Belediyesi bünyesinde dürüst, adaletli şeffaf bir şekilde görevlerini sürdürmekte olan kamu görevlilerini zan altında bırakmaktadır. Yıldırım böylesi dayanaksız bir iddia ile hem İzmit halkını yanıltmakta hem de belediyede görev yapan kişilere iftira atmaktadır. Bu haksız suçlamalarda bulunan Sayın Yıldırım'a benzer görevlerde bulunduğu dönemde yaptığı uygulamaları hatırlatarak siyasi amaçlar uğruna görevini layıkıyla yerine getiren kişiler iftira atmamasını tavsiye ediyorum" - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ertürk'ten Yıldırım'a Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement