Eski dostlar buluştu - Son Dakika
Yerel

Eski dostlar buluştu

Eski dostlar buluştu

Gazipaşa Ortaokulu'nun 1961, 1962 ve 1963 yılları mezunları 50 yıl sonra bir araya geldi.

07.05.2013 09:58  Güncelleme: 08:34

Mezun olduktan sonra ilk kez geçen yıl bir araya gelen okulun mezunları Gazipaşa Öğretmenevi'nde düzenlenen akşam yemeğinde buluştu. Okulun mezunlarından Avukat İsmet Tok'un girişimiyle düzenlenen geceye, 150 mezun katıldı. 1961 mezunlarından Ziraat Mühendisi Hüsnü Doğan'ın yoklama yapmasının ardından eski dostlar okul anılarını anlattı.

Etkinlik hakkında bilgi veren Av. İsmet Tok, "Ortaokulumuz, 1961 yılında ilk mezunlarını verdi. Geçen yıl ilk buluşmamızı gerçekleştirdik ve her yıl geleneksel olarak buluşmayı kararlaştırmıştık. 3 dönemden mezun olan arkadaşımızın katıldığı bu gecede çok sevinçli, güzel ve duygu yüklü anlar yaşadık. O günkü arkadaşlarla bir arada olmak, sanki bir sınıfta olmak gibi bir duygu" dedi.

Geceye katılan Gazipaşa Ortaokulu'nun ilk öğretmenlerinden emekli öğretmen Fahri Özçelik ise duygu yüklü bir konuşma yaptı. Özçelik, "Bu gece cennete geldiğimi hissettim. Hepiniz benim çölümde suyumsunuz. Hepinizi seviyorum" dedi. Gecenin sonunda Gazipaşa Ortaokulu mezunları, müzik eşliğinde eğlenerek stres attı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Eski dostlar buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement