Etüt Hizmetinde "Vip" Dönemi - Son Dakika
Yerel

Etüt Hizmetinde "Vip" Dönemi

Etüt Hizmetinde "Vip" Dönemi

Erkan Eğitim Kurumları, dershane eğitiminde yeni bir dönem başlattı.

29.10.2012 10:38

Erkan Eğitim Kurumları, dershane eğitiminde yeni bir dönem başlattı. Profesyonel eğitim kadrosu ile oluşturulan; 'Erkan VİP Etüt Merkezi'nde çocukların, okul ödevlerinin yanı sıra performans ödevleri, yazılı sınavlara hazırlanma, ders tekrarı gibi desteklerle başarılarını artırılması hedefleniyor.

'Erkan VİP Etüt Merkezi' ile birlikte anne-babaların gün içerisindeki yoğun temposunda çocukların ödevlerini kimin yaptıracağı sıkıntısını ortadan kalkarken, çocuğun anne-baba ve kendisine zaman ayırabilmesine fırsat sunuyor.

Eğitimdeki kalitesi ile öne çıkan 'Erkan Eğitim Kurumları' bünyesinde oluşturulan; 'Erkan VİP Etüt Merkezi'nde öğrenciler, okulda verilen ödevlerini, 6-8 kişilik sınıflarda öğretmenleri ile birebir yapabilme imkanının yanında okulda gördükleri dersleri pekiştirmeleri noktasında da tekrar etme imkanı buluyor.

Alanında uzman eğitimcilerin görev aldığı etüt merkezinde çocukların, okul ödevlerinin yanı sıra performans ödevleri, yazılı sınavlara hazırlanma, ders tekrarı gibi destekler ile başarılarının da arttırılması hedefleniyor.

VİP Etüt Merkezi'nde, öğrencilerin dersler ile birlikte kültürel ve sosyal aktiviteler ile de gelişimlerine katkıda bulunuluyor.

Satranç, oyun odaları gibi sosyal aktivitelerin de bulunduğu merkezde, online ödev, satranç, İngilizce çalışması ve test çalışması gibi eğitimlerin verilmesi ile çocuklar, akşam eve gittiklerinde ödevleri yapılmış ve ailesiyle vakit geçirebilme imkanına sahip oluyor. Ayrıca kitap okuma ve SBS'ye yönelik testlerle de öğrencilerin genel kültürüne katkı sunulan etüt merkezinde, çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlığı da kazandırılıyor.

Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Hatipoğlu, "Eğitim ve öğretimde her zaman ilklerin ve öncü olmanın haklı gururunu taşıyor ve yaşıyoruz. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu sıcak ortamda birer aile gibi oldu. Çocuklar anne-babalarından çok vakit harcadığı öğretmenleriyle ders çalışmaktan zevk alabiliyorlar ve biz bunu hissediyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etüt Hizmetinde 'Vip' Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement