Eyüpsultan'da Çocuklara Özel Sokak - Son Dakika
Yerel

Eyüpsultan'da Çocuklara Özel Sokak

Eyüpsultan'da çocuklara özel sokakİSTANBUL - Çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun alanları ile araç trafiğine kapalı "Çocuk Sokağı" Eyüpsultan'da düzenlenen tören ile açıldı.

09.11.2017 14:10

Eyüpsultan'da çocuklara özel sokak

İSTANBUL - Çocuklar için özel olarak hazırlanan oyun alanları ile araç trafiğine kapalı "Çocuk Sokağı" Eyüpsultan'da düzenlenen tören ile açıldı.

Eyüpsultan Belediyesi, çocuklara özel olarak hazırlanan ve araç trafiğine kapatılan Yeşilpınar Mahallesi'ndeki çocuk oyun sokağının açılışını gerçekleştirdi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da katıldığı açılış töreninde çocuklar doyasıya eğlendi. Kurdele kesiminin ardından Başkan Aydın, elini boyayarak çocuk sokağındaki duvara iz bıraktı. Köşe kapmaca, seksek, satranç ve basketbol oyun alanlarının çizgileri çizildi. Bu çizgiler suya ve darbeye dayanıklı özel boyalarla hazırlandı. Açılış töreni sonunda çocuklar ellerinin izlerini çıkartarak boyadıkları duvarın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

"Bizim çocukluğumuzdaki gibi güzel oyunlar oynarlar"

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın, "Çocuklar için ayrılmış olan bu sokağımız yaklaşık olarak yüz metre uzunluğuna sahiptir. Çalışma arkadaşlarımız sokağı çok güzel bir şeklide dizayn edip çocukların hizmetine kazandırdılar. Çocuklar burada bizim çocukluğumuzdaki gibi güzel oyunlar oynarlar. Bizler çocukluğumuzdaki o oyun oynama şekillerimizi anlatırız. Burada açılışını yaptığımız çocuk sokağı çocukları hem zihinsel yönde hem de fiziksel yönde gelişmesine katkıda bulunmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Eyüpsultan\'da Çocuklara Özel Sokak
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eyüpsultan'da Çocuklara Özel Sokak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement