Fatsa'da Bahar Konseri - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Bahar Konseri

Fatsa\'da Bahar Konseri

Fatsa Belediye Konservatuvarı tarafından "Bahar Konseri" verildi.

03.06.2013 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Belediye Konservatuvarı tarafından "Bahar Konseri" verildi.

Gecede ilk sahneye çıkan Yasemin Sözer, "Sen Yarim İdun" parçasıyla konserin ilk şarkısını seslendirirken, Hülya Hakalmaz, Naci Karakelle, Avni Kaysal, Elif Kapusuz, Şener Gök, Ezgi Öztürk ve Yüksel Kaytaz da seslendirdikleri türkülerle konsere katılanlara keyifli anlar yaşattılar. Gecede son olarak sahneye çıkan Yıldızım Sensin Yarışması'nın birincisi, Fatsalıların Yıldızı ve Fatsa Belediye Konservatuvarı'nda göreve başlayan Kandemir Kaytaz da söylediği türküler ile hem protokole hem de Fatsalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı'nda düzenlenen geceye Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, eski milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı İsmet Balık, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, oda başkanları ve çok sayı da vatandaş katıldı.

Konser, sanatçılara Fatsa Belediyesi tarafından hazırlanan teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edilmesiyle sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Bahar Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement