Fatsa'da Başarılı Eğitimcilere Ödül - Son Dakika
Yerel

Fatsa'da Başarılı Eğitimcilere Ödül

Fatsa\'da Başarılı Eğitimcilere Ödül

Ordu’nun Fatsa ilçesinde, Benchmarking Projesi (Eğitimde Kalitenin Artırılması) kapsamında eğitim uygulamalarında göstermiş oldukları gayret ve başarılı çalışmalarda bulunan idareci ve öğretmenler, Ordu Valiliği tarafından “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

25.03.2014 11:46

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Benchmarking Projesi (Eğitimde Kalitenin Artırılması) kapsamında eğitim uygulamalarında göstermiş oldukları gayret ve başarılı çalışmalarda bulunan idareci ve öğretmenler, Ordu Valiliği tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Valilik tarafından başarı belgesiyle ödüllendirilen idareci ve öğretmenlere belgeleri, kaymakamlık makamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı'nın katılımıyla Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca tarafından verildi.

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ordu Valisi Sayın Kenan Çiftçi tarafından ilimizde başlatılan Benchmarking Projesi kapsamında, ilçemizdeki eğitimin kalitesini ve başarı seviyesini yükseltmek için özveriyle çalışarak başarılı çalışma ve projelere imza atan idareci ve öğretmenlerimiz ödüllendirilmiştir. Yaptığınız başarılı çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyor, özveriyle çalışan idareci ve öğretmenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı ise, "İlçemizde görev yapan yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz sayesinde ilçemizin eğitimdeki başarı seviyesi yükselmiştir. Başarılı çalışmalara imza atan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

AVCI: "ÖĞRETMENLER HAKLI"

Öte yandan, Ordu'nun Fatsa ilçesinde görev yapan öğretmenlerin, Öğretmenevi'ndeki yemek ücreti ve park ücreti konusundaki şikayetlerini değerlendiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, öğretmenlerin serzenişlerinde haklı olduğunu, çünkü diğer devlet memurlarının 3 TL yemek ücreti ödediği halde, kendilerinin 6 TL ödediğini söyledi. Aslında 3 TL ödeyen devlet memurlarından da 6 TL alındığını ifade eden Avcı, "Özellikle 08.00-17.00 çalışan Milli Eğitim personeliyle birlikte (müdürler, müdür yardımcıları ve personel), kurumumuzla sözleşmesi olan kaymakamlık personeli, mal müdürlüğü personeli, müftülük personeli gibi diğer devlet kurumlarında çalışan memurlar, 3 TL ödüyorlar. Ancak bağlı bulundukları kurumlar, bizimle yaptıkları sözleşme gereği kalan 3 TL'yi ayrıca ödüyorlar. Sonuç olarak onlardan da 6 TL yemek ücreti alınıyor. Bu konuda tam gün yasasında belirtilen yönetmeliğin dışına çıkmamız mümkün değil. O nedenle mevzuat dışına çıkamıyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan Fatsa Öğretmenevi'nin çevresine ücretsiz araç parkı yapamamaktan muzdarip öğretmenlerin durumuna da açıklık getiren Gürsel Avcı, "Öğretmenlerimiz yemek için araçlarını bu alana park ettiklerinde kendilerinden ücret alınmıyor. Bir saatten fazla kalındığında da düşük ücret alınıyor. Keşke araç parkı için yeterince alanımız olsa da, öğretmenlerimizi bu sıkıntıdan kurtarabilsek" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa'da Başarılı Eğitimcilere Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement