Fatsa İçin S Plaka İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Fatsa İçin S Plaka İhalesi Yapıldı

Fatsa İçin S Plaka İhalesi Yapıldı

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde öğrenci ve personel servis taşımacılığına yönelik S plaka ihalesini gerçekleştirdi.

15.12.2016 16:26

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesinde öğrenci ve personel servis taşımacılığına yönelik S plaka ihalesini gerçekleştirdi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu başkanlığında yapılan ihalede 129 gerçek ve tüzel kişi, öğrenci ve personel taşımacılığını yasal olarak yapmaya hak kazandı.

İhale hakkında bilgi veren Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, "3 aydır devam eden sürecin ardından, Fatsa ilçemiz için S plaka ihalesinin ikinci ayağını gerçekleştiriyoruz. Tüm büyükşehirlerde var olan bu sistemle biz de, Ordu'da gerek personel gerekse öğrenci taşımacılığını düzenlemeyi amaçlıyoruz. S plakaların asıl amacı trafiğe düzenleme getirmek olsa da, esnaflarımız için yatırım kaynağı olması bakımından da son derece önemli. Aldığınız S plakaların hepinize hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum" dedi.

Altınordu için yapılan S plaka ihalesinin ardından, Fatsa ilçesi için 145 adet S plaka ihalesi yapılmasına karar veren Büyükşehir Belediyesi, kapalı teklif usulüyle gerçekleştirilen ve 40 bin TL+ KDV muhammen bedeli üzerinde olan ihaleye katılan gerçek ve tüzel kişilere 129 S plakanın ihalesini gerçekleştirdi. 131 gerçek ve tüzel kişinin dosyasını sunduğu ve 2 dosyanın evrak eksikliği nedeniyle geçersiz sayıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa İçin S Plaka İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement