Fındıkta Rekolte Tartışmaları - Son Dakika
Yerel

Fındıkta Rekolte Tartışmaları

Fındıkta Rekolte Tartışmaları

Ordu’nun Fatsa İlçe Ziraat Odası Başkanı Ziraat Mühendisi İbrahim Ethem Kibar, herkesin kendi menfaatine uygun rekolte açıkladığını belirterek, fındık fiyatlarını düşürme amacında olanların başarılı olduğunu söyledi.

22.06.2015 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa İlçe Ziraat Odası Başkanı Ziraat Mühendisi İbrahim Ethem Kibar, herkesin kendi menfaatine uygun rekolte açıkladığını belirterek, fındık fiyatlarını düşürme amacında olanların başarılı olduğunu söyledi.

İbrahim Ethem Kibar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Hasat sezonu yaklaşırken fındık fiyatlarında bazı dalgalanmalar olabilir fakat 1 hafta gibi kısa bir sürede fiyatların 22 TL'den 16 TL'ye inmesinin altında başka oyunlar var. Fındıkla ilgili her kurum ve kuruluş kendi menfaatini gözeterek bir rekolte açıklıyor en sağlıklı ve gerçekçi rekoltenin ziraat odaları birliğimizin yapacağı rekolte çalışması sonucunda ortaya çıkacaktır" dedi.

"Son günlerdeki kurumlar arasında sözlü dalaşmanın sebebi menfaat çakışmasıdır" diyen Kibar, "Kimsenin menfaati ülkenin ve üreticilerin menfaatinden önde gelmemelidir" ifadelerini kullandı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fındıkta Rekolte Tartışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement