Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Futbol: Kadınlar 1. Ligi

Futbol: Kadınlar 1. Ligi
04.09.2013 11:52

Derince Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında 3 futbolcuyla anlaştı

Kadınlar 1. Ligi takımlarından Derince Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında 3 futbolcuyla anlaştı.

Antrenör Hasan Alemdaroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezon çalışmalarını haftada 5 gün yaptıkları antrenmanlarla sürdürdüklerini belirterek, oynadıkları hazırlık maçlarında eksik gördükleri mevkilere transfer çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Bu kapsamda İzmit Çenesuyu Plajyoluspor'dan Eylem Şirin ve Ecem Cebeci ile Bursa Sağlık Gücü'nden Fatma Gülen'le anlaştıklarını ifade eden Alemdaroğlu, çalışmaların devam ettiğini 3-4 futbolcu daha transfer etmeyi planladıklarını kaydetti.

Alemdaroğlu, yeni sezonun başlamasına az bir süre kaldığını dile getirerek, "İyi bir ekibe sahibiz. 2 hazırlık maçı oynadık ve bu maçlardan galibiyetle ayrıldık. Transferlerin tamamlanmasının ardından çok güçlü bir takım olacağız" diye konuştu. - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Kadınlar 1. Ligi - Son Dakika


Advertisement