Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig

Adana Demirspor'un satışa sunduğu kombine biletlerden Erkan Eğitim Kurumları 15 bin 300, İMŞ İnşaat ise 12 bin 400 liralık aldı

26.07.2013 19:58

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un geçtiğimiz günlerde satışa sunduğu kombine biletlerden Erkan Eğitim Kurumları Başkanı Abdullah Hatipoğlu 15 bin 300, İMŞ İnşaat sahipleri İsmail Tanrıverdi ve Şeyhmuz Tanrıverdi ise 12 bin 400 liralık satın alarak kulübe destek oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, biletleri başkan vekili Aziz Kaya'dan alan Hatipoğlu, sporun bir ülkede gençler arasında barışa ve huzura katkı sağlayan faaliyet olduğunu belirtti.

Hatipoğlu, Adana Demirspor'un hak ettiği yerde olmadığının herkes tarafından bilindiğini ifade ederek, "Sosyal anlamda, kültürel anlamda, eğitim anlamında yapılan büyük aktivasyonlara destek çıkılması lazım. Ben kulübe, 15 bin 300 lira tutarında kombine bilet alarak bir nebze yardımcı olmaya çalıştım, bununla da övünmüyorum. Daha fazla yardımların yapılması gerektiğine inanıyorum, Adana Demirspor'un şampiyonluk yolunda vermiş olduğu mücadeleye biz işadamları gereken desteği fazlasıyla vermeliyiz" ifadelerini kullandı.

İsmail Tanrıverdi ise Adana'da iş yapıp, Adana'da ikamet ettiklerini bildirerek, "Kentimizin güzide kulübü Adana Demirspor'a destek olmaktan gurur duyuyoruz. Herkesi kulübümüze destek olmaya davet ediyor ve kulübümüzün başarılarının devamını diliyoruz" diye konuştu.

Şeyhmuz Tanrıverdi de 12 bin 400 liralık kombine bilet alarak kulübe destek olmaya çalıştıklarını kaydetti. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: PTT 1. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement