Gazi'de Ebelik ve Hemşirelik Haftası Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Gazi'de Ebelik ve Hemşirelik Haftası Kutlaması

Gazi\'de Ebelik ve Hemşirelik Haftası Kutlaması

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde Gazi Devlet Hastanesi'nde Ebelik ve Hemşirelik Haftası kutlama programı düzenlendi.

16.05.2013 18:18

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde Gazi Devlet Hastanesi'nde Ebelik ve Hemşirelik Haftası kutlama programı düzenlendi.

Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, Tıbbi Hizmetler Başkanı Opr. Dr. Ahmet İsmailoğlu, tüm hastanelerin yönetim kadroları, sendika başkanları ve Türk Hemşireler Derneği'nin katıldığı programa yoğun ilgi gösterildi. Etkinlikte Gazi Devlet Hastanesi hemşirelerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu Şef Halit Ateşli yönetiminde sevilen 10 eseri seslendirdi. İlk Türk Hemşiresi Safiye Hüseyin Elbi'nin tema olarak alındığı etkili bir sinevizyon gösterisinin ardından şiir dinletisi gerçekleştirildi. Plaket töreninden sonra yine Gazi Devlet Hastanesi çalışanlarından oluşan Halk Oyunları Ekibi, Artvin yöresine ait bir gösteri sergilediler. Gazi Devlet Hastanesi Halk Oyunları Ekibi'nin sahne performansı izleyenleri coşturdu. Programın sonunda düzenlenen kokteylde katılımcılar Gazi Devlet Hastanesi hemşirelerinin hastalarla birlikte çekilmiş oldukları fotoğraflarından oluşan sergiyi gezdiler.

Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, "Ebelik ve hemşirelik tarihi insanlığın varoluşuna dayanan çok kutsal bir meslektir. Bizler tüm sağlık çalışanları olarak büyük bir ekibiz ve bu ekipteki herkes büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Hasta memnuniyetinin artmasına neden olan tüm çalışanlarımızı tebrik eder, çalışan memnuniyetini de gözeterek tüm ebe ve hemşirelerimizin bu güzel günlerini kutlarım" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi'de Ebelik ve Hemşirelik Haftası Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement