Gazipaşa Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa Belediyesi Meclis Toplantısı

Gazipaşa Belediyesi Meclis Toplantısı

Gazipaşa Belediye Meclisi ilk meclis toplantısını yaptı.

09.04.2014 18:06

Gazipaşa Belediyesi ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Adil Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, seçim sürecini geride bıraktıklarını ifade ederek, meclis üyelerinin hep birlikte Gazipaşa için çalışacağına inandığını söyledi.

Dostluk, kardeşlik, huzur, saygı ve sevgi içerisinde bir çalışma süreci temennisinde bulunan Çelik, "Gazipaşa'ya en güzelini yapmak için buluştuk. Gazipaşa'nın geleceğine yön vermek için halk tarafından bir araya getirildik. Çok değerli kişilerden oluşan bir meclisimiz var. Asla sesimizi yükseltmeden Gazipaşa'ya hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından yapılan seçimlerde, meclis katipliğine Semra Yalçın Bilgiç ve Şevket Gülcan, İmar Komisyonuna Mustafa Avcı, İbrahim Tuncer, Ahmet Büyükakça, Mahmut Baş, Şema Şenli, Plan ve Bütçe Komisyonuna Semra Yalçın Bilgiç, Tevfik Karav, Mustafa Türker, Kazım Can ve İlker Erdoğan seçildi.

Encümen ve meclis başkan yardımcılığı seçimlerinde oyların eşit çıkması üzerine tekrarlanan seçimde eşitlik bozulmayınca, oylama yarınki toplantıya ertelendi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazipaşa Belediyesi Meclis Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement