Gediz İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Gediz İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, Gediz'in çehresinde meydana gelen değişiklikleri takdirle karşıladığını belirterek,İlçe Jandarma Komutanlığı ile Gediz Belediyesinin uyum içerisinde çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Belediye Başkanı Saraoğlu da, kendisini ziyaret etme inceliği gösteren Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik'e derin saygı duyduğunu belirterek teşekkür etti.
Gediz Belediyesi'nin ilçedeki tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içerisinde ortaklaşa bir çalışma sergilediğini ifade eden Başkan Saraoğlu, "Her zaman bu uyum ve ahengin karşılıklı olarak korunması ve artırılması gerekir. Gediz'deki kurum ve kuruluşlar bir bütündür. Herkesin aynı düşüncede olduğuna inancım tamdır" dedi.
Görüşmenin ardından, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik tarafından Başkan Saraoğlu'na Jandarma Komutanlığını simgeleyen çini plaket takdim edildi. - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Gediz İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik Belediye Başkanı Saraoğlu'nu Ziyaret... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?