Geka'da Buharkent'in 'Yaşlı Engelli Turizmi' Projesine Destek - Son Dakika
Yerel

Geka'da Buharkent'in 'Yaşlı Engelli Turizmi' Projesine Destek

Geka\'da Buharkent\'in \'Yaşlı Engelli Turizmi\' Projesine Destek

Buharkent Belediyesi'nin hazırladığı 'Yaşlı Engelli Turizmi' projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan (GEKA) destek almaya hak kazandı.

31.12.2013 11:29

Buharkent Belediyesi'nin hazırladığı 'Yaşlı Engelli Turizmi' projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan (GEKA) destek almaya hak kazandı.

Buharkent Belediye Başkanı Yusuf Vural yaptığı açıklamada, "Buharkent Belediyemiz ve proje ortağımız kaymakamlığımız ile birlikte Güney Ege Kalkınma Ajansı'na halkımızın uzun süredir özlemini çektiği projeyi gerçekleştirmek için başvuru yaptık. Projemizin kazanan projeler arasında yer alması bizi gururlandırdı" dedi.

GEKA'nın 'Küçük Ölçekli Altyapı Projeleri Teklifi Çağrısına', 'Alternatif turizm kaynaklarımızı değerlendirelim engelleri aşalım' isimli projeyle katıldıklarını ifade eden Başkan Vural, "Projemiz, ilçemizde turizm potansiyeli oluşturarak yöre halkımızın turizm gelirlerinden faydalanmasını sağlayacak, engelli yaşlı turizminin ilçemizde gelişmesi yeni istihdam kapıları açacak ve girişimciliği geliştirecek. İlçemizdeki Termal turizm potansiyelini alt yapı çalışmalarıyla değerlendirerek ülkemizdeki ve dünyadaki engelli, yaşlı ve diğer turistler için çekiciliğinin artırılmasını ve ulaşılabilirliğini kolaylaştırmayı hedefledik. Buharkent ilçemizin gelişimine büyük katkı sağlayacak projenin uygulanma aşamasına hazırlanıyoruz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geka'da Buharkent'in 'Yaşlı Engelli Turizmi' Projesine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement