Gemerek İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Yaşlı Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Gemerek İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Yaşlı Ziyaretlerinde Bulundu

Gemerek İmam Hatip Lisesi öğrencileri evlere giderek yaşlı ziyaretlerinde bulunuyor.

03.05.2013 11:08

Gemerek İmam Hatip Lisesi öğrencileri evlere giderek yaşlı ziyaretlerinde bulunuyor.

Gemerek İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yeniçubuk Beldesi'nde yaşayan Devlethan Delibaş ismindeki yaşlı kadını evinde ziyaret etti.Ziyaret sırasında yaşlı teyzenin evinde temizlik yapan ve yapılması gereken ev işlerini yapan öğrenciler Devlethan teyzeden bol bol hayır duası aldılar. Evine gelen öğrenci ve öğretmen misafirlerine Hac ziyareti sırasında aldığı tespih ve takke gibi eşyalar hediye eden Devlethan teyze çocuklara çeşitli nasihatlerde bulundu.

Günün birinde herkesin yaşlanacağını söyleyen Devlethan teyze yaşlılara hürmet etmelerinin çok güzel şeyler olduğunu dile getirdi.

Gemerek İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Arslan çevrede bulunan yaşlılara ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek; "Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Gemerek İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri bu görevi seve seve yerine getireceklerdir. Yaşlılarımızın ihtiyaçlarını temin etmek içinde çalışmalarımız var" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Yaşlı Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement