Genel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Genel Seçime Doğru

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, "Verilecek her bir oyla ülkenin geleceği, milletimizin istikbali belirlenecektir" dedi.

10.03.2015 16:37

Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, "Verilecek her bir oyla ülkenin geleceği, milletimizin istikbali belirlenecektir" dedi.

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Toplantısı'nda konuşan Şengün, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere, 3 aydan daha az bir süre kaldığını belirterek, seçimlerin çok büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

"Her türlü zulme ve sömürüye karşıyız. Çünkü bizim temelimiz sevgidir, barıştır, kardeşliktir" diyen Şengün, "Saadet Partisi, yeryüzünde yaşayan bütün insanların huzur ve barış içinde yaşamasını kendisine gaye edinmiş ve yeni bir dünya kurma amacını ilan etmiş yegane siyasi partidir. Bu yüzden, Saadet Partisi'nin meclise girmesi, halkımız açısından bir tercih değil zarurettir" ifadesini kullandı.

Şengün, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Verilecek her bir oyla ülkenin geleceği, milletimizin istikbali belirlenecektir. Bizler modern kölelik düzeni dediğimiz bu düzene karşıyız. O sebeple yeni bir dünya düzeni istiyoruz" şeklinde konuştu.

Toplantıya, Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak, yönetim kurulu üyeleri ve kadınlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement