Germencik'te Sokaklar ve Caddeler Yenilendi - Son Dakika
Yerel

Germencik'te Sokaklar ve Caddeler Yenilendi

Germencik\'te Sokaklar ve Caddeler Yenilendi

Germencik şehir merkezinin ana caddesi olan Lozan Caddesi ile Çetinkaya Sokak'da yapılan yenilikler esnafın yüzünü güldürdü.

21.08.2013 09:50  Güncelleme: 10:07

Germencik şehir merkezinin ana caddesi olan ve birçok esnafın bulunduğu Lozan Caddesi ile Çetinkaya Sokak'da yapılan yenilikler esnafın yüzünü güldürdü.

Elektrik direklerinin iptal edilip kablolarının yer altına alındığı cadde ve sokaklar, yapılan ağaçlandırma, ışıklandırma çalışmalarıyla alışveriş yapan halkı rahata kavuşturdu.

Sevgi yolu olarak da adlandırılan Lozan Caddesi'nin yenilenmesiyle de birlikte işlerin biraz daha arttığını belirten cadde esnafı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Yavaşoğlu'na teşekkür etti. Göreve geldikleri günden beri ilçenin önemli sorunlarını çözmeye çalıştıklarını ifade eden Dr. Ahmet Yavaşoğlu, cadde ve sokakların, Germencik'e yakışır bir hale getirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını savundu.

Çalışmaların şehir merkezinde su şebekelerinin ana su vanaları ve su borularının yenilenmesiyle başladığını belirten Yavaşoğlu, "Aynı zamanda kanalizasyon bağlantıları yaparak Lozan Caddemizin yol yapım çalışmalarına başlanıldı ve bu esnada cadde üstünde bulunan elektrik direkleriyle tehlike arz eden tüm elektrik kabloları yer altına alındı. Caddemizde yol yapım çalışmaları hızla gerçekleşerek parke taşlarının döşenmesi ile sona erdi. Bu çalışmamızla esnafımıza bir nebze olsun katkı sağladıysak ne mutlu bizlere" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Germencik'te Sokaklar ve Caddeler Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement