Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Müdürü Cahit Sarıbey son zamanlarda
bazı kişilerin konaklama tesis işletmecilerine ve ilgililerine ulaşarak " Zahmetsizce 3 Yıldız alabiliriz, 5 yıldız alabiliriz diyerek dolandırıcılık yapıyorlar" dedi.
GETOB Müdürü Cahit Sarıbey son zamanlarda
bazı kişilerin konaklama tesis işletmecilerine ve ilgililerine ulaşarak "tesisinize kolayca ve zahmetsizce 3 Yıldız alabiliriz, 5 yıldız alabiliriz, tesisinizi Butik Otel yapabiliriz" gibi asılsız vaadlerde bulunulduğunu belirterek uyarılarda bulundu. Sarıbey yaptığı açıklamada ""Sizlere danışmanlık edelim, Turizm Bakanlığında arkadaşlarımız var, bürokrat tanıdıklarımız var, böylece tesisinize kolayca ve zahmetsizce 3 Yıldız alabiliriz, 5 yıldız alabiliriz, tesisinizi Butik Otel yapabiliriz gibi asılsız vaadlerde bulundukları ve buna benzer süslü kelimelerle çeşitli işlemler için Bakanlığa ödeniyor, görevlilere aktarılıyor gibi yöntemlerle para sızdırdıkları öğrenilmektedir" dedi.
Sarıbey açıklamasına şöyle devam etti; "Tabiri caiz ise kazanç kelimesini unuttuğumuz şu dönemde kendisini uyanık zanneden ve bu tür yaklaşım sergileyen kişilere asla itabar etmemenizi, gerek bakanlık ve gerekse yerel idarelerle ilgili yapmayı düşündüğünüz tüm iş ve işlemlerde sizlerin Mesleki Örgütü konumundaki GETOB'dan telefonla veya bizzat gelerek doğru ve güncel bilgiyi ücretsiz olarak alabilirsiniz. Kandırılmak, dolandırılmak ve üzülmek istemiyorsanız bu hususa dikkat etmenizi ve çevrenizdeki arkadaşlarınızla da paylaşmanızı önemle rica ediyoruz" dedi. - MUĞLA
Son Dakika › Yerel › GETOB'dan Dolandırıcılık Uyarısı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.