Giresun'da Toplu Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Giresun'da Toplu Bayramlaşma

Giresun\'da Toplu Bayramlaşma

Giresun'da protokol bayramlaşması öğretmenevinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

08.08.2013 18:48

Giresun'da protokol bayramlaşması öğretmenevinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine, Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, Ak Parti Milletvekilleri Mehmet Geldi, Adem Tatlı, CHP Giresun milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, İl Jandarma Komutanı Albay Selahattin Acara, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, Vali Yardımcıları Fethi Yorulmaz, Yüksel Çelik, Ahmet Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Bayramlaşma ve ikramların ardından bir konuşma yapan Vali Şahin, görevi boyunca çalışma aşkını halktan alarak çalışma arkadaşlarıyla birlikte önemli hizmetlere imza attıklarını söyledi. "Görevimizi tam olarak yapmaya çalıştık" diyen Vali Şahin, sürekli olarak Giresunlunun sorunlarını çözmek için çalıştıklarını ve başta Sayın Canikli olmak üzere diğer milletvekillerinin destekleriyle büyük bir bölümünü çözdüklerini ifade etti. Çalışma süresince risk alarak bazı işleri başardıklarını belirten Vali şahin, "Üzüntüm siz dostlarımdan ayrı kalmak. Hizmetlerden dolayı en az günde 10-15 kişi Allah razı olsun diye dua ediyorlardı. Bu duaların yüzü suyu hürmetine benim sırtım yere gelmez. 37 yıllık meslek hayatımın vermiş olduğu tecrübeyle Giresun'a canla başla hizmet ettik. Giresun benim başköşemdedir. Bu süre içerisinde kimseyle küs olmadım. Kimseye kırgın değilim. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum. Sizlerden de helallik istiyorum. Görevim süresince desteklerinden dolayı Sayın Canikli ve diğer vekillerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli ise "Sayın valimizin Giresun'a olağanüstü katkıları oldu. İlimizde yıllardır çözülemeyen, kangren haline gelmiş birçok sorunun Vali Şahin'in gayret ve cesaretiyle çözüldü. Birlikte çok uyumlu çalıştık. Çöp işini tüm tepkilere rağmen çözüm yoluna koyduk. Yaylalarımızdaki betonlaşmanın, çirkinliğin, çevre bozulmasının önüne geçilmesi için büyük gayret sarf etti. Birçok alanda Giresun'a önemli katkıları olmuştur. Hizmetlerini asla unutmayacağız. Her zaman dostluğumuz devam edecek. Kendisine teşekkür ederek şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Vali Şahin'in görev değişikliğinden önceden bilgisi olmadığını dile getiren Canikli şunları söyledi: "Çok ani bir kararname gündeme gelmiş. Hiç kimse tarafından duyulmadı. Hayırlara vesile olacağına inanıyorum. İnşallah kısa sürede yeni görevler alır" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da Toplu Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement