Girişimcilik Kursiyerlerine Sertifika - Son Dakika
Yerel

Girişimcilik Kursiyerlerine Sertifika

GTO ve Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "İstihdam artıyor girişimcilik gelişiyor" kursunu bitirenlere sertifikaları verildi

24.10.2013 16:28

Gaziantep'te SODES kapsamında düzenlenen "İstihdam artıyor girişimcilik gelişiyor" kursunu bitirenlere sertifikaları verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen, İŞKUR ve KOSGEB'in desteklediği proje kapsamında verilen eğitimi tamamlayan kursiyerler törenle sertifikalarını aldı.

Gaziantep Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, GTO'da düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kursiyerlerin, kursta edindikleri birikimleri hayatlarında olumlu bir şekilde değerlendirmelerini ümit ettiğini belirtti.

Serin, "Gaziantep iş potansiyelin yüksek olduğu bir şehir. Yeteri kadar kalifiye elamanın bulunmadığı bir şehir. Sanat altın bir bileziktir. Bu sebeple kurslar çok önemlidir. Bu projelerin sayısı artar" ifadelerini kullandı.

GTO Genel Sekreter Yardımcısı Figen Çeliktürk de odanın girişimciliğe büyük önem verdiğini kaydetti.

Gaziantep'in girişimcilikle tanımlanan bir şehir olduğunu, kentte var olan bu kültürü geliştirmek istediklerini belirten Çeliktürk, "Eğitimlerle ve danışmanlıklarla bu alanı destekliyoruz. Bu dördüncü eğitimimiz. Hatta kadınlar için ayrı bir eğitim planlıyoruz. Pozitif ayrımcılıkla gerektiren bir alan" ifadelerini kulandı.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Girişimcilik Kursiyerlerine Sertifika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement