Gölkay Çayırköy'e Değer Kattı - Son Dakika
Yerel

Gölkay Çayırköy'e Değer Kattı

Gölkay Çayırköy\'e Değer Kattı

Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba ve beraberindeki heyet, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler.

10.06.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba ve beraberindeki heyet, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba, Gölkent Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Opak ve Korukent Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yılmaz yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ettiler.

Başkan Doğan'ı tekrar belediye başkanı seçilmesinden dolayı tebrik edip kutlayan Çayırköy Muhtarı Aşır Akbaba, "Geçen 5 yıllık dönemde Belediye Başkanımız, kentimize çok önemli projeler kazandırdı. Bunlardan birisi de köyümüze yapılan Gölkaypark oldu. Gölkaypark sayesinde köyümüz ve bölgemiz ayrı bir imaj kazandı. Arazilerimizin değeri arttı. Başkanımıza köyümüze yapılan bu önemli yatırım için çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Konuklarını sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan Başkan Doğan da, "Yeni dönemde Çayırköy bölgesi daha da gelişecek. Yine bu bölgede çok önemli çalışmalarımız olacak. Gölkaypark'ın ikinci etap projesi ile Paşasuyu bölgesinin trekking alanı olarak düzenlenmesi çalışmalarını bu dönemde gerçekleştireceğiz. Ayrıca Çayırköy'ün hızla kalkınan bölge olması sebebiyle bu bölgedeki alt yapı çalışmalarıyla ilgili de Büyükşehir Belediyemizle görüşmeler yaptık. Diğer köylere olduğu gibi Çayırköye'de önemli hizmetlerde bulunacağız" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gölkay Çayırköy'e Değer Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement