Gördes Agd'den "Mekke'nin Fethi" Programı - Son Dakika
Yerel

Gördes Agd'den "Mekke'nin Fethi" Programı

Gördes Agd\'den "Mekke\'nin Fethi" Programı

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gördes Şubesi, Mekke’nin Fethi’nin 1383. yıl dönümü münasebetiyle Gördes Belediye Kültür Sarayın da etkinlik düzenledi.

31.12.2013 14:05

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gördes Şubesi, Mekke'nin Fethi'nin 1383. yıl dönümü münasebetiyle Gördes Belediye Kültür Sarayın da etkinlik düzenledi.

Etkinliğe Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Anadolu Gençlik Derneği Gördes Temsilcisi Uğur Tekdemir, konuşmacı olarak Milli Gazete Yazarı Şakir Tarım, Şair Enes Aktürk, Hafız Samet Deniz, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Gördes Belediye Kültür Sarayın da düzenlenen etkinliğe katılan vatandaşlar Mekke'nin Fethi'nin 1383. yıl dönümü münasebeti ile düzenlenen etkinlikten memnun kaldıklarını dile getirdiler. Etkinlikte konuşan Anadolu Gençlik Derneği Gördes Temsilcisi Uğur Tekdemir, Mekke'nin Fethi'nin 1383. yıl dönümü münasebeti ile düzenlenen etkinlik den dolayı katılan vatandaşlara ve konuşmacılara bu anlamlı gecede yalnız bırakmadıkları ve katılımlarından dolayı teşekkür etti"

Konuşmaların ardından Şakir Tarım Mekke'nin Fethi'ni anlattı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Hafız Samet Deniz'in Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam eden etkinlik, Sanatçılar Kerim Çakır ve Muttalip Dönmezin ilahi ve ezgileri eşliğinde son buldu. Gecenin sonunda Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, günün anlam ve önemi adına Konuşmacı Şakir Tarım'a, Şair Enes Aktürk'e ve Hafız Samet Deniz'e Gördes'in yöresel simgelerinden oluşan saat hediye etti - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gördes Agd'den 'Mekke'nin Fethi' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement