Görele Belediye Başkanı Tolga Erener "2016 Yılı Görele İçin Yatırım Yılı Olacak" - Son Dakika
Yerel

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener "2016 Yılı Görele İçin Yatırım Yılı Olacak"

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener "2016 Yılı Görele İçin Yatırım Yılı Olacak"

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, katıldığı AK Parti Görele İlçe Danışma Toplantısı’nda 2016 yılının Görele için yatırım yılı olacağını söyledi.

23.11.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, katıldığı AK Parti Görele İlçe Danışma Toplantısı'nda 2016 yılının Görele için yatırım yılı olacağını söyledi.

Mahalli seçimler öncesi vaat ettiği projelerin birçoğunun 2016 yılında hayata geçeceğinin müjdesini veren Görele Belediye Başkanı Tolga Erener "1 Kasım Genel seçimlerinde AK Parti teşkilatı olarak çok güzel bir başarıya imza attık. Çok güzel bir seçim süreci geçirdik. Allah yolumuzu, bahtımızı açık etsin" dedi.

Görele'yi 2016 yılında çok güzel projelerinin beklediğini de hatırlatan Erener "2016 yılı Görele için yapılacak olan projelerle yatırım yılı olacaktır. Bu projelerden otogar, Salih Sinirlioğlu Prestij Cadde, Gelevera Deresi'nden Görele'ye getireceğimiz içme suyu, düğün solunu, Mezbahane gibi önemli projelerin yanı sıra birçok hizmetleri bu yılda faaliyete geçireceğiz. Mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz hizmetleri teker, teker yerine getirmiş olacağız. Çünkü biz mazeret değil, projeler üreten ve gerçekleştiren bir belediye yönetimi olacağız demiştik" diye konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele Belediye Başkanı Tolga Erener '2016 Yılı Görele İçin Yatırım Yılı Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement