Çerkezköy'de Gülerçin Kolejinden Örnek Proje - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy'de Gülerçin Kolejinden Örnek Proje

Çerkezköy\'de Gülerçin Kolejinden Örnek Proje

Çerkezköy'de eğitim-öğretim veren Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, Bir Adım İçin Bin Yürek adlı proje kapsamında yemek organize etti.

20.01.2014 09:49  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde eğitim-öğretim veren Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği, "Bir Adım için Bin Yürek " adlı proje kapsamında yemek organize etti.

Güneşler Otel'de düzenlenen programın açılış konuşmasını 'Bir Adım İçin Bin Yürek' projesinin sorumlusu Özlem Gökçe yaptı. Tüm katılımcıların katkılarıyla bu tür etkinliklerin düzenlenmesine devam edeceklerini ifade eden Gökçe, "Proje kapsamında çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek" dedi.

8 yıl önce Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubeai'nin kurduklarında engellilerin evlerinden çıkamadığını söyleyen Hayrettin Çetinkaya, "Biz Çerkezköy'de çok şeyi değiştirdik. Bizler okullarda da çocuklarımıza engellilik bilincini aşılamaya çalışıyoruz. Derslere katılarak öğrencilerimize engellileri anlatmaya çalışıyoruz. Bunda da başarılı olduk" diye konuştu.

Projenin ikinci aşamasında kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan, "Engellilerin yanında olmaya çalıştığımız bu proje ile çalışmalarımızı sürdürerek, onların yanlarında olmaya devam edeceğiz. Berkay Üresin kardeşimizin tekerlekli sandalye isteği vardı. Talebini sizlerin desteği ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Berkay'ın bir başka talebi de bilgisayardı. Bunu da sizlerin desteği ile yerine getirdik" dedi ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti.

Özel Gülerçin Okul Aile Birliği'nin organizasyonunda hayırseverlerin katkılarıyla temin edilen tekerlekli sandalye ve bilgisayar, 75.Yıl Ortaokulu 8.sınıf öğrencisi Berkay Üresin'e verildi. Alınan diğer manuel tekerlekli sandalye de ihtiyaç sahibi bir engelliye teslim edilmek üzere Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya'ya teslim edildi. Programda ayrıca TSD Çerkezköy Şubesi'nin ihtiyaçlarının karşılanması için hediye çekilişi yapıldı. Davetliler daha sonra solist Hayrettin'in söylediği birbirinden güzel şarkılarla gecenin ilerleyen bölümlerine doğru gönüllerince eğlendiler.

Yemek etkinliğine AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in eşi Nuran Ertem, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan, Özel Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyeleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy'de Gülerçin Kolejinden Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement