Gültepeliler İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gültepeliler İftarda Buluştu

Gültepeliler İftarda Buluştu

Gültepe Mahallesi’nde düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Gönüllerimizin buluştuğu bu iftar sofralarındaki birlikteliğimiz hiç bozulmasın” dedi.

24.06.2015 12:54

Gültepe Mahallesi'nde düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla buluşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, "Gönüllerimizin buluştuğu bu iftar sofralarındaki birlikteliğimiz hiç bozulmasın" dedi.

Ramazanın coşkusu ve birlikteliği Kağıthane'de her gün farklı bir mahallede kurulan sokak iftarlarıyla devam ediyor. Gültepe Mahallesi'nde kurulan iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle buluşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Her yaştan Kağıthanelinin bir araya geldiği Gültepe Mahallesi iftarında dualar okundu, merhamet ve şefkatin tüm gönüllere dolması için temennide bulunuldu.

Ramazan ayının merhamet ayı olduğunu belirten Başkan Kılıç, "Buraya katılan herkesi selamlıyorum. Cok güzel bir sofra oluşturdunuz. Ailecek katıldığınız bu iftardan dolayı çok mutluyuz. İftar sofrasında emeği geçen değerli işadamı Adil Işık beye çok teşekkür ediyoruz. Bizler Kağıthane'de büyük bir aile olarak yaşıyoruz. Gönüllerimizin buluştuğu bu iftar sofralarındaki birlikteliğimiz hiç bozulmasın" dedi.

Ramazan ayı boyunca Hasbahçe'deki etkinliklerle ilgili bilgi veren Başkan Kılıç mahalle sakinlerini iftar sonrası gerçekleştirilen Ramazan eğlencelerine davet etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gültepeliler İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement