Gümüş, Altınordu İçin Aday Adayı - Son Dakika
Yerel

Gümüş, Altınordu İçin Aday Adayı

Gümüş, Altınordu İçin Aday Adayı

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Uğur Gümüş, Altınordu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

04.11.2013 15:10

AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Uğur Gümüş, Altınordu Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti'den Altınordu Belediye Başkanlığı için geçtiğimiz günlerde başvurusunu yaptığını söyleyen eski Merkez İlçe Başkanı Uğur Gümüş, il binasında bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Altınordu Merkez İlçe Başkanı Uğur Çelenk, Ordu Barosu Başkanı Av. Oktay Çanak ve çok sayıda partili katıldı.

Uğur Gümüş, partililere yaptığı konuşmada, "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Altınordu Belediye Başkanlığı için mensubu bulunduğum AK Parti'den aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunmaktayım. 1992 yılından itibaren siyasetle ilgilenen bir kardeşiniz olarak AK Parti'nin kurucu yönetiminde görev aldım. Kuruluşundan itibaren yer aldığım AK Parti kadrolarında 3 yıl Merkez ilçe başkanlığı görevini yürüttüm. Görev yatığım süre içerisinde ilkelerimden ve dürüstlükten taviz vermedim. Halka hizmet etmeyi kendime görev edindim. Kendimi Belediye başkanlığı için hazır hissediyorum. Şahsıma adaylık görevi verildiği taktirde Altınordu ilçemizdeki 92 mahallesinde ev ev kapı kapı ziyaret ederek yapacağımız hizmetleri ve projelerimizi anlatacağız. Allah izin verirse, Ordu Büyükşehir belediyesi ve bütün ilçeleri bu yerel seçimlerde AK Parti'nin hizmetleriyle buluşacak" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Altınordu Merkez İlçe Başkanı Uğur Çelenk, Uğur Gümüş'ü tebrik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümüş, Altınordu İçin Aday Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement