Gümüşhane Kent Ormanı'nın Durumu - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Kent Ormanı'nın Durumu

Gümüşhane Kent Ormanı\'nın Durumu

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği yönetim kurulu üyesi Ateş: "Kaderine terk edilmiş, sahip çıkılmayan Kent Ormanı Gümüşhane'ye yakışmıyor"

19.10.2013 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği yönetim kurulu üyesi Ali Ateş, kaderine terk edilmiş, sahip çıkılmayan Kent Ormanı'nın Gümüşhane'ye yakışmadığını savundu.

Gümüşhane Kent Ormanı'nın sekiz yıl önce, insanların doğayla baş başa kalabilmeleri ve piknik yapıp güzel gün geçirmeleri amacıyla yapıldığını belirten Ateş, şunları kaydetti:

"Çamlıca Mahallesi, Kızılköy mevkisindeki doğa harikası yerin bugünkü hali içimizi sızlattı. Bu alanda yapılan kulübeler, mescitler ve kamelyalar dağılmış durumda. Kulübelerin pencereleri, kapıları, tavanı ve yön levhaları kırılıp, yakacak olarak kullanılmış. Gerek havuz içinde ve gerekse çevredeki çöpler ile kirlilik hat safhaya ulaşmış. Gümüşhane Kent Ormanı'nın kaderine terk edilmesini anlayamadık. Kent Ormanı'nın sorumlusu, bekçisi olması gerekirken böyle bir şey düşünülmemiştir. Kent Ormanı'nın bir an önce çöpten temizletilmesini, sorumlu atanmasını ve en kısa zamanda ilk yapıldığı yıllardaki gibi yeniden güzel görünüme kavuşturulmasını ilgililerden bekliyoruz. Kaderine terk edilmiş, sahip çıkılmayan Kent Ormanı Gümüşhane'ye yakışmıyor." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Kent Ormanı'nın Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement