Gürcü Çocuklar, Ünye'yi Geziyor - Son Dakika
Yerel

Gürcü Çocuklar, Ünye'yi Geziyor

Gürcü Çocuklar, Ünye\'yi Geziyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Gürcistan’dan gelen öğrenciler, Ünye’nin tarihi ve kültürel alanları gezdi.

22.04.2015 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Gürcistan'dan gelen öğrenciler, Ünye'nin tarihi ve kültürel alanları gezdi.

3 günlük ziyaret programı, Ünye Yusuf Bahri Anadolu İmam Hatip Lisesi düzenlenen kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından açıklamalarda bulunan Gürcistan Konsolosu Murad Binaliev, "Gürcistan Batum'dan özerk cumhuriyetten geliyoruz. Folklor sanat öğrencilerimiz var. 23 Nisan'da Ordu'da yapılacak olan törene katılacaklar. Sayın Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu'na davetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz de inşallah hayırlısıyla gezeceklerdir. 3 gün kadar burada kalacağız ve 24 Nisan'da geri döneceğiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem ise programının içeriğine ilişkin bilgiler vererek, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Gürcistan'da 45 öğrenci ve rehber öğretmenleriyle beraber bugün Ünye'de misafir ediyoruz. Valiliğimizin bir projesidir bu, öğrenci değişimi kapsamında Ordu'ya davet edildiler. 4 gün boyunca Fatsa, Ünye ve Ordu merkezde ağırlanacaklar. Biz de bugün Asarkaya, Atatürk Parkı, Ünye Kalesi, Çakırtepe, Şeyh Yunus, Çamlık ve sahil boyunda Ünye'yi tanıtacağız" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürcü Çocuklar, Ünye'yi Geziyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement