Gürcün: 'Sorunları da Çözüm Yollarını da İyi Biliyoruz' - Son Dakika
Yerel

Gürcün: 'Sorunları da Çözüm Yollarını da İyi Biliyoruz'

Gürcün: \'Sorunları da Çözüm Yollarını da İyi Biliyoruz\'

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M.Zeki Gürcün seçim çalışmalarını sürdürüyor.

18.09.2013 11:00

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı M.Zeki Gürcün seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim kapsamında ziyaretler düzenleyen Gürcün'ün ilk durağı Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Necati Karaoğlu ile bir araya geldi. Hastane ile ilgili genel bilgiler alan Gürcün'ün daha sonra İlçe Sağlık Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak ile görüşen M.Zeki Gürcün sonrasında Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan'ı ziyaret etti.

Esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Gürcün, sorunların çözümü noktasında esnaflarla görüş alışverişinde bulundu.

Çerkezköy Hayrabolular Derneği'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi veren M.Zeki Gürcün, Çerkezköy Malatyalılar Derneği'ne de ziyarette bulundu. Gürcün, Çerkezköy Malatyalılar Derneği Başkanı Mehmet Keleş, dernek yönetim kurulu ile bir önceki dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Çerkezköy Eski Kaymakamı Abdullah Durukan'ın da hazır bulunduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Sohbette Çerkezköy'de Kültür Merkezi ve sosyal aktivite eksikliği gibi çeşitli sorunlar dile getirildi. İstekleri tek tek not alan M.Zeki Gürcün, Çerkezköy'ün sorunlarını çok yakından bildiğini söyleyerek "Sorunlara çözüm yolları da bizlerin projeleri arasında yer alıyor. Tüm sorunları çözebilecek bilgi, birilim ve donanıma sahibiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gürcün: 'Sorunları da Çözüm Yollarını da İyi Biliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement