Hacı Beldesi, Referandum Evraklarını, Kaymakam Gürbüz'e Teslim Etti - Son Dakika
Yerel

Hacı Beldesi, Referandum Evraklarını, Kaymakam Gürbüz'e Teslim Etti

Hacı Beldesi, Referandum Evraklarını, Kaymakam Gürbüz\'e Teslim Etti

2013 yılında yapılması düşünülen yerel seçimler öncesi, nüfusu 2 binin altında olan beldelerin köy statüsüne dönüşmesinin tekrar gündeme gelmesiyle birlikte, köye dönüşmemek için Edirne'nin İpsala İlçesi'ne bağlı İbriktepe Beldesi ile birleşmeyi...

29.09.2012 13:02

2013 yılında yapılması düşünülen yerel seçimler öncesi, nüfusu 2 binin altında olan beldelerin köy statüsüne dönüşmesinin tekrar gündeme gelmesiyle birlikte, köye dönüşmemek için Edirne'nin İpsala İlçesi'ne bağlı İbriktepe Beldesi ile birleşmeyi planlayan Hacı Beldesi'nde referandum çalışmaları sürüyor.

Hacı Beldesi Belediye Başkanı Cevdet Karagöz, Hacı beldesinde referandum yapılması yönünde topladıkları 704 imzayı İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'e, teslim etti.

Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, Hacı beldesinin İbriktepe ile birleşerek belediye olarak yollarına devam etmek istediklerini ve bu doğrultuda hazırladıkları 704 imzalı dilekçeyi teslim ettiklerini söyledi.

Hacı Beldesi Belediye Başkanı Cevdet Karagöz,2013 yılı Ekim ayında yapılacak olan yerel seçimlere köy olarak girmek istemediklerini ve bu nedenle belediye meclisi olarak birleşme yönünde adım attıklarını kaydetti.

Karagöz, "Hacı beldesinin köye dönüşmemesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İbriktepe Beldesi ile birleşerek daha büyük bir belde olabiliriz. Bu nedenle beldemizde topladığımız 704 imzayı Kaymakamımız Mehmet Ali Gürbüz'e, teslim ettik. Kısa zamanda bir referandum yaparak bu konunun çözüleceğini düşünüyorum" dedi.

(TB)

29.09.2012 12: 35: 14

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hacı Beldesi, Referandum Evraklarını, Kaymakam Gürbüz'e Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement