Hemşireler Haftası Özel Programı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Hemşireler Haftası Özel Programı Yapıldı

Hemşireler Haftası Özel Programı Yapıldı

Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünün organizasyonu ile Hemşireler Gecesi düzenlendi.

14.05.2013 15:25  Güncelleme: 15:36

Hemşireler Haftası dolayısıyla Sakarya Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği ve Sakarya İl Sağlık Müdürlüğünün organizasyonu ile Adapazarı Orhan Gazi Kültür Merkezi'nde Hemşireler Gecesi düzenlendi. Gece sonunda emekli olan ve yılın hemşiresi seçilen hemşirelere plaket verildi.

Hemşireler Haftası nedeniyle Orhangazi Kültür Merkezinde yapılan programa Sakarya Vali Yardımcısı Şakir Özdikici, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz, İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar, çok sayıda sağlık personeli ve yakınları katıldı.

Hemşireler Haftası programı dia gösterisi ile başladı. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ünal Küçükyılmaz yaptığı konuşmada, "Hemşirelerimiz bizim için çok önemli. Hemşirelerimiz bizim her şeyimiz. Görevini layığı ile yapan kişilerdir. Hemşirelerimiz doktorlarımızın eli ayağı gibidir. Hemşireler çok fedakardırlar. Toplumun sağlığı için çalışıyorlar. Bunlar önemli hususlar. Bizim sağlık tesislerimize şekil veren hemşirelerdir. Tüm hastalarımızla özenle ilgileniyorlar. Hemşirelerimizin ve ebelerimizin haftasını kutlarım" dedi.

Sakarya İl Sağlık Müdürü Murat Alemdar ise, "Gerçekten hastanelerde çok iyi ekiplerle çalışıyoruz. Yaptıkları işin kutsallığını bizden iyi kimse bilemez. Hemşireler işlerini en iyi şekilde yapıyor. Hakikatten sağlık hizmeti açısından çok büyük yükü kaldırıyorlar. Hepimizden daha fazla çalışıyorlar. Sağlık hizmetlerine verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Gününüz kutlu olsun " diye konuştu.

Programın sonunda bu yıl içinde emekli olan hemşirelere ve 14 hastaneden yılın hemşiresi seçilen 5 hemşireye plaket verildi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hemşireler Haftası Özel Programı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement