Hendek Otobüs Terminali Tamamlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hendek Otobüs Terminali Tamamlanıyor

Hendek Otobüs Terminali Tamamlanıyor
15.01.2014 16:16  Güncelleme: 16:33

Hendek Belediyesi tarafından yapımına devam edilen otobüs terminalinin inşaası kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek.

Rasimpaşa Mahallesi'ne yapılan yeni otobüs terminalinin inşaatında son aşamaya gelindi. Çevre duvarı ve kilitli parke çalışması tamamlanan terminal, çatı kısmının tamamlanmasıyla hizmete alınacak.

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe için önemli bir ihtiyacı gidereceklerini anlattı.

Mevcut terminalin ihtiyacı karşılayamaz duruma geldiğini belirten İnci, "İlçemiz için yetersiz olan otobüs terminali yerine, Rasimpaşa Mahallesi'nde yeni terminal çalışmamızı başlattık. İnşaatımız hızla devam ediyor. Hizmet kapasitesi açısından mevcut otobüs terminalinin en az 2-3 katı büyüklüğünde düşünülen yeni otobüs terminalinde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabileceği büfe, kafeterya ve sosyal birimler de mevcut olacak. Yeni terminal binamız tamamlandıktan sonra, ilçemize daha yakışır daha modern ve büyük bir terminal olacak"diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hendek Otobüs Terminali Tamamlanıyor - Son Dakika


Advertisement