Hentbol - Son Dakika
Yerel

Hentbol

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde zirve mücadelesi veren Taşova YİBO baş antrenörü Sercan Şenel, ligde namağlup unvanlarını korumak istediklerini söyledi.

21.11.2013 12:39

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde zirve mücadelesi veren Taşova YİBO baş antrenörü Sercan Şenel, ligde namağlup unvanlarını korumak istediklerini söyledi.

Şenel, ligde oynadıkları altı maçtan da galip gelerek şu an ligde yenilgisiz en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olduklarını belirtti.

"Hafta sonu Ankara'da Hentbol Spor ile oynayacağımız maçtan da galip gelerek namağlup unvanımızı devam ettirmek istiyoruz" diyen Şenel, şöyle devam etti:

"Şu ana kadar  ligde altı hafta geride kaldı ve yolumuza kayıp vermeden devam ediyoruz. Bu sezon yeni statü gereği mücadele lig sonuna kadar devam edecek. Geçtiğimiz sezon lig sonunda sıralamada ilk sırayı alan takım direk olarak süper lige çıkıyordu ve sonraki dört takım playy-off  oynayarak süper lige çıkacak ikinci takımı belirliyorlardı. Bu sezon ise lig sonunda sıralamada ilk sekiz takım playy-off  oynayacak ve süper lige çıkacak iki takım belirlenecek bunun için tüm takımlar ilk sekiz arasında yer almak için ligin sonuna kadar mücadele edecek ve bundan dolayı her maç zor. Biz Taşova YİBO olarak sezon öncesi belirlediğimiz tüm maçlarımızda galip gelerek ligi zirvede bitirmek için mücadelemizi sürdüreceğiz." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hentbol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement