Her Gün 500 Kişi Aynı Sofrada Oruç Açıyor - Son Dakika
Yerel

Her Gün 500 Kişi Aynı Sofrada Oruç Açıyor

Her Gün 500 Kişi Aynı Sofrada Oruç Açıyor

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Kent Meydanında Kapaklı Belediyesi'nce kurulan iftar çadırında toplanan 500 kişi, iftar yemeğinde orucunu birlikte açtı.

05.07.2014 14:34  Güncelleme: 14:39

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi Kent Meydanı'nda Kapaklı Belediyesi'nce kurulan iftar çadırında toplanan 500 kişi, Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından verilen iftar yemeğinde orucunu birlikte açtı.

Kapaklı Belediyesi'nin, ilçedeki iş adamlarının desteği ile geleneksel hale getirdiği organizasyonda, Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi tarafından iftar yemeği verildi. Kent Meydanı'nda kurulan iftar çadırında Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, Avcu Hurdacılık Otomotiv Sanayi Limited Şirketi Sahibi Yahya Avcu ile vatandaşlara kendi elleriyle yemek servisi yaptı. 500 kişinin toplu halde iftarını açmasının ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, "Başta Kapaklı ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam aleminin huzurlu bir Ramazan geçirmesini temenni ediyorum. 30 gün boyunca iftar verecek olan iş adamlarımıza da sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca Ramazan ayının tüm ilçemize ve ülkemize huzur ve bereket getirmesini diliyorum" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Her Gün 500 Kişi Aynı Sofrada Oruç Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement