"Hoş Gelişler Ola" Kiraz'da Ayakta Alkışlandı - Son Dakika
Yerel

"Hoş Gelişler Ola" Kiraz'da Ayakta Alkışlandı

"Hoş Gelişler Ola" Kiraz\'da Ayakta Alkışlandı

Kiraz Belediyesi, Tiyatro Birileri'nin beş sezondur büyük ilgi gören ve her defasında ayakta alkışlanan "Hoş Gelişler Ola" adlı oyunu tiyatro severler ile buluşturdu.

02.11.2012 08:59  Güncelleme: 09:00

Kiraz Belediyesi, Tiyatro Birileri'nin beş sezondur büyük ilgi gören ve her defasında ayakta alkışlanan "Hoş Gelişler Ola" adlı oyunu ücretsiz olarak ilçedeki tiyatro severler ile buluşturdu.

Kiraz Belediyesi Düğün Salonu'nda önceki akşam sahnelenen oyun iki saat sürdü. Oyuncu Utku Erişik tarafından sahnelenen iki perdelik oyunda, bugüne dek gündeme getirilmemiş bazı gerçeklere ışık tutan bilgiler yaklaşık 250 fotoğraf eşliğinde tiyatro sahnesine taşındı, tiyatral bir dil ile sunuldu. Dakikalarca ayakta alkışlanan gösteri Kirazlılar tarafından büyük beğeni ve ilgi ile izlendi.

Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, "En büyük bayramımız olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak, inandığımız, değer verdiğimiz ve yaşatmak için and içtiğimiz Atatürk değerlerinin saldırıya uğradığı bugünlerde yapmış olduğu çalışmalar ile üzerine düşeni yapan sanatçıları ilçemizde konuk ettik. Kiraz Belediyesi olarak biz de üzerimize düşeni yapmak istemiştik, bu akşam bunu başarmamızın mutluluğunu yaşıyoruz.

Tekrar düşünmemizi, gerçekleri görmemizi sağlayan bu oyun vesilesi ile tüm Kirazlılar'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Başkan Korkmaz, "Mustafa Kemal'in sanat cephesi askerlerinden Utku Erişik tarafından sahnelenen, herkesin bu anlamlı oyunu izlemesi lazım. Bu ortak coşkuda Kirazlı hemşerilerim ile birlikte olmaktan kıvanç duydum" diye konuştu.

Korkmaz, oyun sonrası Erişik'e çiçek sunarak, performansından dolayı kutladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Hoş Gelişler Ola' Kiraz'da Ayakta Alkışlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement