Hüseyin Karabay Bünyan Esnaf Sanatkarlar Odası İçin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Hüseyin Karabay Bünyan Esnaf Sanatkarlar Odası İçin Adaylığını Açıkladı

Hüseyin Karabay Bünyan Esnaf Sanatkarlar Odası İçin Adaylığını Açıkladı

Bünyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri yaklaşırken adaylarda netlik kazanmaya başladı.

27.01.2014 15:24

Bünyan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri yaklaşırken adaylarda netlik kazanmaya başladı. Bünyan'da esnaflık yapan Hüseyin Karabay' da adaylığını açıkladı.

2 Şubat 2014'te yapılacak olan Bünyan Esnaf Sanatkarlar Odası seçimlerine az bir zaman kala Mevcut Başkan Hacı Mehmet Özay yeniden adaylığını açıkladı. Bünyan'da 35 yıldır esnaflık yapan Hüseyin Karabay'da Bünyan Esnaf Sanatkarlar Odası başkanlığına adaylığını açıklarken, adaylık yarışında Recep Aktaş da iddialı olduğunu söyledi.

35 yıldır Bünyan'da beyaz eşya ve tüpgaz bayiliği yapan Hüseyin Karabay "Uzun süredir Bünyan'da esnaflık yapmaktayım bu yüzden bir esnaf olarak Bünyan'da esnaf kardeşlerimin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bu dönemki Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanlığına adayım. Esnaf kardeşlerimizin teveccühü ile başkan seçilirsem, el birliği ile Bünyan'da esnaf olarak çok şey yapacağımızı umuyorum" şeklinde konuştu.

2 Şubat 2014'te yapılacak olan Bünyan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları seçimlerinde mevcut Başkan Hacı Mehmet Özay, Recep Aktaş ve Hüseyin Karabay başkanlık için seçime gidecek. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüseyin Karabay Bünyan Esnaf Sanatkarlar Odası İçin Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement