İnegölspor Kulüp Başkanı Korkmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İnegölspor Kulüp Başkanı Korkmaz Açıklaması

İnegölspor Kulüp Başkanı Korkmaz Açıklaması

Korkmaz, ''Futbolcularımızın, teknik ekibimizin kendilerini daha iyi toparlayıp önümüzdeki 5 maçta daha iyi neticeler almalarını bekliyoruz'' dedi.

07.04.2014 14:28  Güncelleme: 14:58

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor'un kulüp başkanı İlhan Korkmaz, sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Kartalspor maçına ilişkin, "Futbolcularımızın, teknik ekibimizin kendilerini daha iyi toparlayıp önümüzdeki 5 maçta daha iyi neticeler almalarını bekliyoruz" dedi.

Korkmaz, yaptığı açıklamada, iç sahada yaşadıkları puan kayıplarının sürdüğünü söyledi. Rakiplerinin kazandığı haftada puan kaybettiklerini belirten Korkmaz, "Baskı kurduğumuz dakikalarda golü bulduk. Hiç olmayacak bir pozisyonda da golü yedik. Üstteki takımlar da kazandı. Play-off yolunda puan farkı 2 puan daha açıldı. Artık, futbolcularımızın, teknik ekibimizin kendilerini daha iyi toparlayıp önümüzdeki 5 maçta daha iyi neticeler almalarını bekliyoruz. Biz kazanmaya çalışacağız ve kazanıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Önümüzdeki 5 hafta bütün her şeyi ortaya çıkaracak inşallah" diye konuştu. Maçın hakemini de eleştiren Korkmaz, "Hakemin de çok kötü bir yönetim sergilediğini düşünüyorum. Özellikle bu maçta neticeye tesir ettiğine inanıyorum. Bu ilk kez de değil, son da değil. Söylenecek çok fazla bir şey yok" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnegölspor Kulüp Başkanı Korkmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement