İntihar Köprüsü Mercek Altına Alındı - Son Dakika
Yerel

İntihar Köprüsü Mercek Altına Alındı

İntihar Köprüsü Mercek Altına Alındı

Sakarya'da intihara kalkışan birçok kişinin adresi olan D-100 Karayolu üzerindeki Sakarya Köprüsü için sonunda çalışmalar başlatıldı.

08.12.2013 12:34

Sakarya'da intihara kalkışan birçok kişinin adresi olan D-100 Karayolu üzerindeki Sakarya Köprüsü için sonunda çalışmalar başlatıldı. Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak, Sakarya Köprüsü üzerinde gerçekleştirilen intihar denemeleriyle ilgili incelemelerde bulundu.

Erenler Kaymakamı Mehmet Mızrak'ın, İlçe sınırları içindeki D-100 Karayolunun Sakarya Nehri üzerindeki Sakarya Köprüsü incelemesine Erenler İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Zafer Özden de eşlik etti.

Geçmiş yıllardaki intihar denemelerini önlemek için köprü üzerine tel örgü yapılması için Karayolları teşkilatına birden fazla müracaatları olduğunu belirten Kaymakam Mehmet Mızrak, "Karayolları bu işi halletmeyecekse, SASKİ Genel Müdürlüğünün devreye girmesi gerekir. Bu amaçla SASKİ'ye de müracaatımızı yapacağız" dedi.

Sakarya Köprüsündeki birçok intihar girişimi Jandarma ve Sivil Savunma ekiplerinin üstün çabaları ile başarısızlıkla sonuçlanırken bazı intihar girişimlerinde ise nehre atlayanların cesetleri Sakarya Nehrindeki akıntı nedeniyle günler sonra bulunabiliyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İntihar Köprüsü Mercek Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement