İzmit Belediye Başkan Yardımcısından CHP İl Başkanı Kuşkan'a Cevap Açıklaması - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediye Başkan Yardımcısından CHP İl Başkanı Kuşkan'a Cevap Açıklaması

İzmit Belediye Başkan Yardımcısından CHP İl Başkanı Kuşkan\'a Cevap Açıklaması

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen'in İzmit Belediyesi hakkındaki açıklamalarına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut yanıt verdi.

10.12.2013 13:08

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen'in İzmit Belediyesi hakkındaki açıklamalarına İzmit Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut yanıt verdi. Bulut, "Sirmen geçmişte yaşananların unutulduğunu zannediyor" dedi.

İzmit Belediyesi Başkan Adayı Sefa Sirmen'in, Başkan Doğan'ı hedef alan açıklamalarına cevap veren Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, "CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen esnafın sömürüldüğünü, vergilerin çok olduğunu ve 30 Mart'ta esnafın bu dertten kurtulacağını vaat etmiş. Herkesin anlayacağı gibi Sirmen yine bol keseden atıyor. Sirmen geçmişte yaşananların unutulduğunu zannediyor" dedi.

"İşin garip tarafı şu, siyasi hayatını Kocaelispor sömürüsüne borçlu olan bir kişi sömürüden bahsediyor" diyen Bulut, "Sirmen'e tavsiyem sömürme kelimesini hiç kullanmaması. Çünkü sömürme kelimesini duyduğumda aklıma gelen şey 'Kocaelispor benim sevdam' diyerek seçimler kazanan Sirmen'in kulübü hem borç batağına sokması hem de bırakıp gittikten sonra Kocaelispor'u kendi tesislerinden kovmasıdır" diye konuştu.

Bulut, "İzmit esnafına yapılacak destek, şehrin her bir tarafında oluşturulan yeni cazibe merkezleri ile olur. Bu kapsamda Kültür Tepesi, Acısu Parkı, Cumhuriyet Parkı, Ekopark, Belsa Çevresi ve Meydan Düzenlemesi, dekoratif aydınlatmalar, cadde ve meydan güzelleştirme çalışmalarının her biri özelde o bölge esnafına genelde ise bütün İzmit'in ticari hayatına katkı sağlayan önemli projelerdir. Esnafa destek lafla değil, hizmetle olur. İşte biz İzmit'i gerek ticari gerek sosyal yönden nakış nakış işlerken, Sayın Sirmen ancak bol keseden atıyor" ifadelerini kullandı.

Başkan yardımcısı Bulut, "Bizim adayımız süttür, süt tozuna gerek yok" diyen CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan'a ise şu cevabı verdi:

"Sayın Kuşkan'ın bulunmaz Hint kumaşı bulmuş edasıyla, süt diyerek kastettiği kişi İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen ise kendisine verilecek tek bir cevabımız olabilir. Sayın Kuşkan, Sirmen'i süte benzettiğinize göre uzun zamandır süt içmediğiniz anlaşılıyor. Sirmen'den ne süt olur ne de süt tozu. Olsa olsa son kullanma tarihi geçmiş bozuk bir süt olur" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediye Başkan Yardımcısından CHP İl Başkanı Kuşkan'a Cevap Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement