Kafsiad Üyeleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kafsiad Üyeleriyle İftarda Buluştu

Kafsiad Üyeleriyle İftarda Buluştu

Kafkas Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (KAFSİAD) yeni üye katılımlarının da gerçekleştiği iftar programında bir araya geldi.

24.07.2013 13:54

Kafkas Sanayiciler ve İş Adamları Derneği (KAFSİAD) yeni üye katılımlarının da gerçekleştiği iftar programında bir araya geldi.

KAFSİAD'ın iftarına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Orta Asya Kafkas Kültür Derneği Başkanı Şerif Birinç, Dağıstan Kültür Derneği Başkanı Yaşar Sabri Döner, Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Ferruh Kaya ve Abhaz Derneği Başkan Yardımcısı Atilla Sağım katıldılar. 2012 yılında Bursa'da kurulan ve bünyesinde her sektörden Kafkas kökenli iş adamlarını bulunduran KAFSİAD her geçen gün yeni katılımlarla büyümesini gerçekleştirdiğini belirten Aydın İlhan, "KAFSİAD olarak diğer bütün derneklerle ve kuruluşlarla birlikte olmayı, her şeyimizi onlarla paylaşmaktan, asgari müştereklerde birleşmekten mutluluk duyacağımızı ve böyle bir uzlaşma zeminini hazırlamayı görev telakki ettiğimizi bildirmek ve bu düşüncenin arkasında durmak arzusundayız. Ramazan iftarımızı mevcut üyelerimiz ve yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte yapmaktan çok mutluyuz. Yakın zamanda KAFSİAD Bursa'da önemli bir sivil toplum kuruluşu olacaktır" dedi.

Bursa Kuzey Kafkas Dernekleri Platformu adına söz alan Abhaz Derneği Başkanı Atilla Sağım ise bu tür etkinlikler düzenleyerek üyelerle bir araya geleceklerini ifade etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kafsiad Üyeleriyle İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement